Undervisning
ShopShop/Shop.html
SupportSupport.html
KontaktKontakt.html
Part of ComputerArts.dkhttp://www.computerarts.dk
BlogBlog/Blog.html
Technical_Mac_%26_PC_Support.html
mailto:info@macgeni.dk?subject=Mail%20via%20MacGeni.dk

“Atelieret”. Bopa Plads

Løgstørgade 2, 2.sal
2100 København Ø

SUPPORT NU!

(+45) 40842008

 
  1. PunkttegnEjer du en Mac eller PC? Er du usikker på at klikke på noget forkert?

  2. PunkttegnFøler du, at din computer er en jungle af muligheder? Ved du ikke, hvor du skal starte?

  3. PunkttegnEr du vandt til Windows og ønsker at lære at bruge Mac - eller omvendt?

Kom med på en af vores kurser eller bestil privatundervisning. Bliv herefter kompetent med din Mac eller PC. Se aktuelle kurser i højre kolonne på denne side.Privatundervisning.

Mange foretrækker, at modtage undervisning ved at sidde stille og roligt sammen med en af vores hjælpsomme undervisere, som skridt for skridt vil guide dig og evt. dine kollegaer igennem Mac eller PC verdenen. På denne måde får du/I en masse værktøjer til at føle dig/jer mere kompetente foran computeren.


Kurser

Vi har overblikket, når du har mistet det. Lad os være din guide til en bedre forståelig Mac og PC verden.

Vi underviser kursister på alle niveauer. Det vigtigt for os at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig og evt. dine ansatte.


Vi har, igennem flere år, beskæftiget os med stort set alle typer af teknologi. Vi ved at det handler om tillid til dine teknologiske produkter og værktøjer. Det er den tillid vi hjælper dig med at få.


Kom på kursus.

Du / din virksomhed kan deltage i en af vores eksisterende kurser. Ved at kontakte os, kan vi også arrangere et kursus i virksomheden eller privat.


Se vores eksisterende kurser i kolonnen til højre -->


For virksomheder: Book et foredrag og undervisning i Mac & iPhone.

Har I i virksomheden brug for viden eller hjælp og undervisning i Mac, iPhone, Apps til iPad og iPhone, programmer til Mac, Hjælp til at effektivisere jeres arbejdsmetoder, så holder Mark Barner og partnere gerne foredrag eller underviser jer alle i virksomheden, efter jeres behov. Kontakt os eller ring og få en uforpligtende snak.Bestil undervisning.

Ring til os på 40 84 2008 på hverdage og i weekenden. Vi kan oftest være hos dig indenfor en time.


Book et kursus når det passer digmailto:info@macgeni.dk?subject=Jeg%20%C3%B8nsker%20at%20booke%20et%20kursus%20n%C3%A5r%20det%20passer%20mig.
 

AKTUELLE KURSER:

UNDERVISNING:

VIDEO GUIDES:Video_Kurser/Video_Kurser.html

Undervisning via video
Modtag gratis Mac undervisning for begyndere og let øvede!

Mark Barner, ejeren af MacGeni.dk, hjælper dig på vej til brug af din Mac ved hjælp af videoguides.

Se mere her: Video Guides

Klik her og se alle vores kurser


Begynder på Mac - undervisningModtag intensiv Mac undervisning for begyndere og let øvede. Lær at bruge din Apple computer og forstå dens basale opbygning. Det er et perfekt kursus for nybegyndere der aldrig har brugt Mac eller til dem som er lidt øvet og ønsker større forståelse for hvad man kan og hvordan. Medbring din egen Mac, slip frustrationerne og bliv kompetent med din Mac.

Inklusiv lækker frokost + gratis the, kaffe og kage i pauserne.


Mac Kursus - Bliv god til Fotos og iPhotoModtag intensiv Mac hjælp og undervisning i iPhoto for begyndere og let øvede. Lær at organisere, redigere og forbedre dine fotos med iPhoto og Fotos app på din mac. Forstå det basale i programmets opbygning. Det er et perfekt kursus for nybegyndere og øvede der har brug for at blive bedre på deres Mac eller til dem som ønsker større forståelse for, hvad man kan og hvordan man begår sig i iPhoto og Fotos programmet. Få et overblik og en gennemgang af programmets mest brugbare funktioner og du får også smarte tips, som mange ikke kender.

Inklusiv lækker frokost + gratis the, kaffe og kage i pauserne.


Undervisning i iPhone / iPad -begyndereModtag intensiv iPhone/iPad (også kaldet iDevice) undervisning for begyndere og let øvede. Lær at bruge dine Apple gadgets og forstå deres basale opbygning. Det er et perfekt kursus for nybegyndere der aldrig har brugt iPhone/iPad før eller til dem som er lidt øvet og ønsker...

Inklusiv gratis the, kaffe og kage i pausen.

Bestem selv hvornår!


Dato: Foreslå os en dato hvor du eller I kan.

Ønsker du privatundervisning? Vil du arrangere et kursus for dine kollegaer? Her har du muligheden for at foreslå en dato som passer dig og dine kollegaer.

Book et kursus når det passer dig


 

Gør som vores andre kunder...

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få viden, værktøjer, trends, tips og tricks til
Mac, iPhone, iPad og PC!

Tilmeld Nyhedsbrevhttp://eepurl.com/dvLx5b

 

T: (+45) 40 84 2008

E:  info@macgeni.dk